Zoeken

Mohamed Ihattaren niet meer welkom bij nieuwe club

13 maart 2024 - 09:00 - Sport

©

Het avontuur van Mohamed Ihattaren bij Slavia Praag lijkt ten einde te komen. De 22-jarige middenvelder, die in december nog een contract tekende bij de Tsjechische club, zou volgens bronnen binnen de club op weg zijn naar de uitgang.

Ihattaren, die al geruime tijd kampt met fysieke en mentale problemen, kreeg vorige maand te horen dat hij nog niet fit genoeg was voor het eerste elftal. Hij werd naar de B-kern gestuurd om aan zijn conditie te werken.

Lees ook: Mohamed Ihattaren heeft een nieuwe club, maar zal zich moeten bewijzen

Nu melden Tsjechische media dat Slavia Praag overweegt om het contract met Ihattaren te ontbinden. De club is niet tevreden over zijn ontwikkeling en prestaties. Er is weinig progressie te zien en men heeft er weinig vertrouwen meer in dat hij nog een succes kan worden bij Slavia Praag.

Mo Ihattaren tekende in december een contract tot het einde van dit seizoen, met een optie voor drie jaar extra. De clubleiding hoopte dat hij in Praag zijn carrière nieuw leven zou kunnen inblazen, maar die hoop lijkt nu al vervlogen.

Lees ook: Mohamed Ihattaren sterk afgevallen, nieuwe club tevreden

De Utrechter, die in het verleden ook voor PSV, Ajax en Juventus speelde, kwam de afgelopen jaren veelvuldig negatief in het nieuws. Hij was betrokken bij verschillende incidenten en raakte in conflict met trainers en clubleidingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team