Zoeken

Merk Casablanca gaat alliantie aan met Bulgari

6 maart 2022 - 09:00 - Marokko

©

Het Italiaanse sieradenhuis Bulgari heeft besloten om met het Frans-Marokkaanse merk Charaf Tajer’s Casablanca samen te werken voor een nieuwe collectie onder de naam "Serpenti through the eyes of…".

Voor het opnieuw ontwerpen van de mythische tas met een sluiting in de vorm van een slangenkop heeft het Italiaanse huis Bulgari een beroep gedaan op Casablanca, een merk dat in 2018 is opgericht door de Frans-Marokkaanse Charaf Tajer.

Lees ook: Marrakesh als inspiratie voor sieraden van Cassandra Goad

Zoals Arab News meldt, bestaat de Serpenti collectie uit twee lijnen en zeven stukken. Allen zijn een combinatie van sportieve en elegante ontwerpen. De collectie zal in twee fasen worden gelanceerd. De Tennis-lijn van de Bulgari x Casablanca collectie zal vanaf 20 april in de winkels beschikbaar zijn, terwijl de Mosaci-lijn op 20 mei zal worden gelanceerd.

Lees ook: Marokkaans model Nora Attal poseert Max Mara (video)

"Met Bulgari delen we dezelfde passie en hetzelfde respect voor een tijdloze mode en de ambitie om die opnieuw te willen inspireren. Dat is de reden voor deze samenwerking. De collectie is modern en klassiek tegelijk. Serpenti is het verhaal van een duizend jaar oude iconografie die wij opnieuw wilden vertolken, maar in een moderne bewerking die speelt met de uiterlijke trekken ervan", aldus de Frans-Marokkaanse ontwerper Charaf Tajer, oprichter van Casablanca.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team