Zoeken

Nieuw Marokkaans ontwerp voor New Balance sneakers

20 mei 2021 - 12:40 - Marokko

©

Het modemerk Casablanca van de Frans-Marokkaanse ontwerper Charaf Tajer heeft in samenwerking met het Amerikaanse sportkledingmerk New Balance twee nieuwe sneakers ontworpen. Het basisontwerp is de New Balance 327, maar voorzien van het nieuwe Marokkaanse design dragen de sneakers de naam "Red Monogram".

De website Hype Beast meldt dat de Amerikaanse fabrikant New Balance de modellen sneakers 237 en 327 opnieuw op de markt gaat brengen voorzien van een nieuw design van het modemerk Casablanca.

De schoenen worden verkocht onder de merknaam "Red Monogram". Voor de ontwerper Charaf Tajer is het de tweede keer dat hij New Balance 237 van een nieuw uiterlijk voorziet, en de zesde keer dat hij de New Balance 327 onder handen heeft genomen.

Het motief van beide sneakers is nagenoeg hetzelfde met subtiele verschillen die goed passen bij het basisontwerp van de schoenen. De sneakers bestaan uit verschillende lagen geperforeerd leer en de buitenkant is voorzien van een N-logo en is uitgevoerd in de kleuren rood en groen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team