Zoeken

Marrakesh: man riskeert zware straf voor verkoop staatseigendom

1 april 2021 - 19:30 - Gemeenschap

©

Een man die een leidinggevende van het ministerie van Binnenlandse Zaken in de regio Souss Massa zou hebben opgelicht, is afgelopen zondag op het busstation door de politie van Marrakech gearresteerd. Volgens de aanklacht verkocht hij een huis dat eigendom is van de Staat.

De verdachte probeerde te vluchten toen hij werd aangehouden door dienstdoende agenten op het busstation. Ze waren geïntrigeerd door het vreemde gedrag van de 50-jarige die net uit de bus was gestapt.

Na controle ontdekte de politie dat er een opsporingsbevel was voor de man die afkomstig is uit Tata. Hij werd gezocht voor de opgelicht voor 250.000 dirham van een departementshoofd in de wilaya van de regio Souss Massa, meldt het dagblad Al Massae.

De verdachte zou hem een huis hebben verkocht en hem hebben doen geloven dat hij de eigenaar was, maar het huis is echter staatseigendom. De vermeende oplichter werd naar het politiedistrict gebracht waar hem zijn arrestatiebevel werd medegedeeld, alvorens hij aan de gerechtelijke politie werd overgedragen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team