Zoeken

Lichaam vermist meisje gevonden in grot in Marokko

23 maart 2021 - 15:20 - Marokko

©

Het levenloos lichaam van de 13-jarige Ibtissam is in een grot in de regio van Tata teruggevonden. Het kind was op 22 februari als vermist opgegeven.

Ibtissam was die dag samen met een vriendin naar de wekelijkse markt in het centrum van Foum Zguid gegaan. Maar ze keerde niet naar huis. Haar ouders gaven haar dezelfde dag nog als vermist op bij de politie.

Al Akhbar bericht dat Ibtissam afgelopen vrijdag dood werd aangetroffen in een grot genaamd Ighane, nabij een klein mausoleum, door inwoners van Taourirt Ntilass. De politie werd ter plekke geroepen. Opmerkelijk is dat inwoners van de regio op de dag van de verdwijning van Ibtissam al de grot hadden bezocht in een poging om haar terug te vinden.

Vermoedelijk werd het lichaam dus kort voor het werd teruggevonden in de grot gedumpt. De politie had namelijk de dag voor de vondst van het lichaam van Ibtissam, toestemming gekregen om huiszoekingen te verrichten in heel het dorp.

Een team van de technische en wetenschappelijke politie werd naar de plaats waar het lichaam werd gevonden gestuurd om eventuele sporen van de dader(s) te vinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team