Zoeken

Onzekerheid over inzetbaarheid Hakim Ziyech tegen Zuid-Afrika

30 januari 2024 - 08:00 - Sport

©

Middenvelder Hakim Ziyech is nog steeds een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen Zuid-Afrika vanwege een blessure. Zijn afwezigheid tijdens de laatste trainingssessies heeft zorgen gewekt over zijn beschikbaarheid voor de cruciale wedstrijd.

Ziyech raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Zambia afgelopen woensdag, in de derde en laatste wedstrijd van de groepsfase van de Afrika Cup, gehouden in Ivoorkust. Het medische team van de Marokkaanse ploeg werkt hard aan zijn herstel in de hoop dat hij fit genoeg zal zijn om aan te treden in de wedstrijd tegen Zuid-Afrika, die gepland staat voor dinsdagavond om 21.00 uur in het Laurent Pokou Stadion in San Pedro.

Lees ook: Ivorianen huwen Hakim Ziyech met een Ivoriaanse actrice

De Marokkaanse international volgt een revalidatieprogramma in een poging om zo snel mogelijk terug te keren op het veld met zijn teamgenoten. De Atlas Leeuwen hadden hun laatste trainingssessie op maandag. Om de cruciale wedstrijd tegen Zuid-Afrika te winnen, legde bondscoach Walid Regragui tijdens de trainingssessies de nadruk op technische en tactische aspecten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team