Zoeken

Marokko: deze plekken blijven ondanks versoepelingen gesloten

14 november 2021 - 12:50 - Marokko

©

In Marokko blijven, ondanks de versoepeling van de coronabeperkingen, verschillende activiteiten, zoals concerten, verboden. Ook blijven nachtclubs en stadions gesloten.

Minister Abdelouafi Laftit van Binnenlandse zaken herinnert in een verklaring, aan de reeks maatregelen die nog worden gehandhaafd vanwege de gezondheidscrisis.

Lees ook: Marokko heft belangrijkste coronamaatregelen op

Zo blijven volgens de afdeling, nachtclubs gesloten en is de organisatie van festivals en concerten nog steeds verboden. Ook stadions blijven voorlopig gesloten voor het publiek. Laftit benadrukt ook dat samenkomsten in het openbaar en op locaties die veel mensen kunnen ontvangen, verboden blijven.

Lees ook: Coronapas: regering verzekert Marokkanen van hun vrijheden

De minister herinnerde tevens aan het belang om de nog geldende coronamaatregelen te blijven naleven. Sinds dinsdag is ’s nachts reizen in het koninkrijk opnieuw toegestaan. Daarvoor is geen vaccinatiepas nodig. De vaccinatiepas blijft wel verplicht voor reizen naar het buitenland of voor de toegang tot gesloten ruimten zoals arbeidsplaatsen, toeristische instellingen, winkels, cafés, restaurants, sportscholen, hamams en andere openbare diensten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team