Zoeken

Marokko: man met 40 arrestatiebevelen opgepakt

1 oktober 2020 - 20:50 - Marokko

©

Eendrugsbaron met de naam El Ouazzani, viel afgelopen vrijdag in de netten van leden van de Koninklijke Gendarmerie van Benslimane. Hij was het onderwerp van 40 lokale en nationale opsporingsberichten en werd ook vervolgd voor handel in psychofarmaca, verkrachting en de ontvoering van een meisje.

El Ouazzani werd opgepakt in een hut in het midden van het bos "Dahr ben Amar". Hij was daar samen met een aantal medeplichtigen en andere drugshandelaren. Assabah meldt dat zij er in slaagden om te ontsnappen, eraan toevoegend dat de beschuldigde op het moment van zijn arrestatie 150 psychotrope tabletten en verschillende pakjes met hasj in zijn bezit had, evenals twee messen en een laptop.

De gendarmes arresteerden de verzwakte drugsbaron in een bos waarover hij heerste met de samenwerking van zijn medeplichtigen. De beschuldigde kwam net uit een bloedig en gewelddadig gevecht tussen hemzelf en zijn concurrenten in de handel. De omgeving van het bos werd uitgekamd om de jonge vrouw te zoeken die het slachtoffer was van verkrachting en ontvoering, aldus de krant.

Omdat hij er na zijn arrestatie slecht aan toe was, werd de verdachte overgebracht naar het Hassan II Provinciaal ziekenhuis in Benslimane, waar hij eerste hulp ontving. Daarna is hij overgebracht naar het Ibn Sina Ziekenhuis in Rabat, waar hij onder medisch- en politietoezicht is geplaatst en dit onder het toezicht van de aanklager van de koning bij het hof van beroep in Casablanca, concludeert dezelfde bron.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team