Zoeken

Marokkaanse vrouw verwoest drankafdeling in supermarkt

9 oktober 2020 - 17:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Een Marokkaanse vrouw heeft binnen een maand tijd tot twee keer toe de drankafdeling van een supermarkt in Reims verwoest.

De eerste keer was op 16 september. De vrouw ging toen compleet door het lint en richtte vernielingen aan op de drankafdeling van een SPAR filiaal in de Franse stad Reims. Nadat ze onlangs uit het psychiatrische ziekenhuis was ontslagen keerde zij donderdagochtend terug naar dezelfde winkel om nog een keer de drankafdeling onder handen te nemen.

De manager van SPAR is nog altijd beduusd door het voorval. De winkel leed vorige maand al een aanzienlijk financieel verlies door de eerste verwoesting. In afwachting van de vergoeding die de vrouw hem hiervoor nog verschuldigd was, werd hij donderdagochtend om 9 uur geconfronteerd met een nieuwe ravage. Deze keer was de schade echter nog groter. De vrouw vernietigde honderden flessen, klanten werden de winkel uit geleid en de winkel werd gesloten. Tijdens het incident liep de vrouw snijwonden op aan haar handen, meldt L’Union.

De politie moest haar eerst in de boeien slaan om haar zonder problemen in de politieauto te krijgen. Volgens getuigen die haar wisten te kalmeren, komt de 36-jarige vrouw uit Marokko, heeft ze de Spaanse nationaliteit en zou ze de afdeling hebben vernietigd vanwege het verbod op alcoholgebruik in haar religie.

Na het incident van 16 september bleef de winkel twee dagen dicht. De manager van de winkel heeft kennissen opgetrommeld om hem en zijn werknemers te helpen met het schoonmaken van de winkel zodat ze zo snel mogelijk weer hun deuren kunnen openen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team