Zoeken

Marokkaanse vermoordt haar baby, vier jaar celstraf

6 december 2020 - 11:00 - Marokko

©

Een vrouw die in Marokko haar baby heeft vermoord, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar. De vrouw heeft haar kind vermoord toen bleek dat haar ex-man niet bij haar terug wilde komen.

De dertigjarige vrouw kreeg een gevangenisstraf van vier jaar voor doodslag, prostitutie en belediging van de rechtbank. De vrouw vertelde aan de rechter dat ze met haar ex-man nog steeds seks had, zodat ze zwanger van hem kon raken. Ze dacht dat als ze een kind van hem zou hebben, hij wel gedwongen zou zijn om weer met haar te trouwen.

Toen bleek dat de man niet van plan was om terug te keren bracht de vrouw haar baby om het leven door hem te wurgen. Ze stopte het babylijkje in de diepvries. Tegen de politie had de vrouw gezegd dat het kindje een natuurlijke dood was gestorven.

Door een autopsie kon de werkelijke toedracht worden vastgesteld. Nadat de resultaten bekend werden gemaakt, gaf de vrouw de moord toe. Ze werd toen gearresteerd en naar de Larjat-gevangenis in Salé gebracht. Eerder deze week verscheen ze voor de rechtbank in Rabat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team