Zoeken

Marokkaanse taxichauffeur vermoord in Spanje

14 april 2022 - 19:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Een taxichauffeur van Marokkaanse afkomst is afgelopen zaterdag in Lleida, in het noordoosten van Spanje, om het leven gekomen. De Mossos d’Esquadra (Catalaanse Politie) heeft een onderzoek ingesteld om de moord op Mohamed Ezzeraiga op te lossen.

Een voorbijganger waarschuwde de Mossos en meldde dat een man zwaar gewond en bewusteloos op straat lag. Het 43-jarige slachtoffer van Marokkaanse afkomst had verschillende messteken in zijn nek en rug, vertelden bronnen bekend met de zaak aan het Catalaanse nieuwsagentschap. Hij werd naar het Vilanova-ziekenhuis in Lleida gebracht, waar hij enkele uren later aan zijn verwondingen bezweek.

Lees ook: Spaanse politie zoekt lichaam vermiste Marokkaan

De Mossos heeft een onderzoek ingesteld om de dader(s) te identificeren. Het mes waarmee het slachtoffer werd neergestoken, werd gevonden in een straat in de wijk Bordeta, niet ver van de plaats van het misdrijf. Onderzoekers gaan momenteel uit van een mislukte overval.

Lees ook: Emoties lopen op na moord op Marokkaanse in Madrid

Mohamed Ezzeraiga woonde al ruim 20 jaar in Lleida en werkte er als taxichauffeur. Zijn vrienden hebben maandag om 12 uur een vreedzame mars georganiseerd naar de plaats van het misdrijf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team