Zoeken

Marokkaanse jongen (9) dood gevonden op golfbaan in Spanje

23 mei 2022 - 15:40 - Marokkanen in het buitenland

©

De Mossos d’Esquadra en de brandweer van Barcelona hebben vrijdag het levenloze lichaam van een 9-jarige jongen van Marokkaanse afkomst in een waterbekken bij de golfclub Reial El Prat in Terrassa gevonden.

De jongen raakte vermist op donderdag toen hij met andere kinderen van zijn leeftijd in de waterbekken van de golfclub aan het spelen was. De brandweer van de Generalitat, de Mossos d’Esquadra en medici voerden een zoekactie in de omgeving na de melding van zijn verdwijning, meldt Cronica Global.

Lees ook: Verkoold lichaam Marokkaan gevonden in Spanje

Uiteindelijk werd het levenloze lichaam van de Marokkaanse minderjarige gevonden en geborgen. De Catalaanse politie heeft een onderzoek ingesteld om de omstandigheden van zijn dood vast te stellen. Hoewel alles erop wijst dat het een ongeluk was, zullen de onderzoekers nagaan hoe de kinderen in het waterbekken kwamen dat gebruikt wordt om de golfbaan te irrigeren, en die bovenal ook goed beveiligd is.

Lees ook: Marokkanen in Spanje doodgestoken om drugs

Het lichaam van de jongen werd naar het Instituut voor Forensische Geneeskunde in Barcelona gebracht voor een autopsie. Zijn familie is op de hoogte gebracht van dit droevige nieuws.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team