Zoeken

Said Kabil velt tegenstander met enorme knock-out (video)

7 april 2022 - 20:20 - Sport

©

Na twee jaar niet gevochten te hebben vanwege de Covid-19-pandemie, stapte de Marokkaanse kickbokser Said Kabil op zondag 3 april terug in de ring tijdens de Muay Thai Grand Prix in Londen. Hij liet een blijvende indruk achter toen hij de Brit Gary Corbett versloeg door een enorme knock-out.

Said Kabil maakte een echte comeback. In een gevecht in de O2 Arena afgelopen zondag, heeft de Marokkaanse kickbokser zijn tegenstander knock-out geslagen. Hij gaf de Brit een sterke linkse trap gevolgd door een scherpe rechtse hoek. Er volgden een paar stoten, een rechter opstoot en een linker kruis. Onbewogen bleef Gary rechtop staan. Hij werd geraakt door nog een rechts-links combinatie van Kabil. De scheidsrechter moest tussenbeide komen en beëindigde het gevecht vroegtijdig.

Lees ook: "Marokkaanse kickboksers zijn de beste ter wereld"

Na het gevecht keek de Marokkaanse kickbokser naar zijn tegenstander, die nog groggy was, en verheugde zich vervolgens pas over zijn overwinning. "Ik kan de gevoelens niet beschrijven die ik heb.... Ik heb twee jaar niet gevochten vanwege Covid-19, nu ben ik eindelijk terug en echt op zoek naar een kans, ik kan niet wachten om weer te vechten en de touwtjes weer in handen te nemen," schreef hij op zijn Instagram-account.

Bladna.nl