Zoeken

Badr Hari wil zijn oude glorie herwinnen

16 maart 2022 - 11:40 - Sport

©

Marokkaans kickbokskampioen Badr Hari zal op 19 maart in de ring aantreden tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek op het Glory 80 kickboksgala in Hasselt, België. Hij is vastberaden om zijn oude glorie terug te winnen.

Het zal een revanche worden. Badr Hari verloor verschillende gevechten in de afgelopen jaren, waaronder één tegen Arkadiusz Wrzosek, die hem versloeg door knock-out in de tweede ronde op Glory 78 in Rotterdam op 4 september 2021.

Lees ook: Badr Hari afwezig op persconferentie Glory

Badr Hari voelt zich nu meer gemotiveerd dan ooit om de overwinning te behalen. "De kinderen zijn mijn grootste motivatie om te blijven trainen als kickbokser. Ik zal vechten voor mijn kinderen. Sommige van hen hebben me nog nooit zien winnen. Ik heb al vele wedstrijden gewonnen. Nu is het tijd voor mij om terug te keren naar mijn oude glorie", zei de kickbokskampioen.

Lees ook: Knock-out Badr Hari is "knock-out van het jaar"

Toch onderschat de Marokkaanse legende het talent van zijn toekomstige tegenstander niet. "Hij is heel lang, hij schiet heel gemakkelijk. Zijn vuisten zijn erg goed. Ik denk dat hij een groot talent is". Badr Hari wordt beschouwd als een van de beste vechters in de geschiedenis van het kickboksen. Hij heeft 106 overwinningen behaald in 121 gevechten, waaronder 92 door knock-out.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team