Zoeken

Marokkaan Achraf Ouchen slaat rivaal knock-out (video)

29 augustus 2022 - 20:20 - Sport

©

De Marokkaanse karateka Achraf Ouchen heeft zijn tegenstander Elhadji Ndour bruut knock-out geslagen, waardoor deze laatste in Orlando, Florida, medische behandeling moest zoeken.

Het was een intense, spectaculaire en hard bevochten strijd tussen Achraf Ouchen, de gouden medaillewinnaar op de Afrikaanse Spelen, en Elhadji Ndour. Hun eerste gevecht vond plaats in 2018 en werd toen ook gewonnen door Ouchen. Onmiddellijk na het fluitsignaal volgde de ene felle stoot op de andere. In de tweede ronde behield de Marokkaanse karateka de overhand op zijn tegenstander, de Senegalees Elhadji Ndour. Hij sloeg Ndour met zijn rechtervuist, waardoor hij achterover viel. Hij werd geraakt. Het bloed stroomde. Ouchen gebruikte deze gelegenheid om nog een serie stoten uit te delen.

Lees ook: Jamal Ben Saddik wint gevecht met knockout in enkele minuten (video)

Uiteindelijk moest de scheidsrechter ingrijpen en het gevecht beëindigen terwijl UFC-legendes Georges St-Pierre en Bas Rutten toekeken, meldt The Sun. Ndour werd door het medisch personeel behandeld en kwam enkele minuten nadat hij knock-out was geslagen, weer overeind.

Lees ook: Marokkaan Achraf Ouchen wereldkampioen karate

"Het laat zien hoeveel gevoel ze hebben. Tijdens de strijd hebben ze ongelooflijke pijn moeten doorstaan. Ze sloegen allebei met grote kracht. Het was een zwaar gevecht voor hen beiden," zei St-Pierre. "Ik was de winnaar van ons eerste gevecht, deze keer kwam ik hier om te vechten, als een nieuw persoon, met een nieuwe vechtstijl en nieuwe stoten. Ik beloofde jullie een geweldige show en ik hoop dat ik het waargemaakt heb. Ik heb het beloofd en ik ben er erg blij mee," zei Achraf Ouchen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team