Zoeken

"Marokkaanse kickboksers zijn de beste ter wereld"

4 februari 2022 - 10:20 - Sport

©

De Amerikaanse Kickboks-experts Joe Rogan, Vinny Shoreman en Liam Harrison, vertellen in een podcast dat Marokkaanse kickboksers tot de beste ter wereld behoren.

In de podcast van de excentrieke Amerikaanse stand-upcomedian, vechtsporter en commentator Joe Rogan, kwamen de Marokkaanse kickbocksers aan bod. Vinny Shoreman, die regelmatig vechtsportwedstrijden van Enfusion becommentarieert, zegt dat Marokkanen pure sang vechters zijn. "Ze weten gewoon niet van opgeven, dat woord kennen ze niet", meent hij.

Lees ook: Jamal Ben Saddik treft Levi Rigters in België

Marokkanen hebben de afgelopen jaren inderdaad een fantastische doorbraak gemaakt in het wereldkickboksen en bezetten een belangrijke plaats binnen gerenommeerde organisaties als Glory en Enfusion. Bij kickboksorganisatie Glory bezetten Jamal Ben Saddik, Badr Hari, Mohamed Jaraya, Zakaria Zouggary, Hamicha, Abdellah Ezbiri en Tyjani Bztati, elk de top tien binnen hun gewichtsdivisie.

Lees ook: Glory Kickboxing: Badr Hari op 19 maart terug in de ring

Topkickbokser Liam Harrison zegt dat ze een complete oorlog voeren in de ring, "vooral als ze tegenover Nederlandse kickboksers staan". "Ze houden van vechten toch? Maar als je te ver gaat en alles van jezelf geeft, dan gaat dat op de lange termijn tegen je werken", vindt Rogan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team