Zoeken

Badr Hari verlengt contract bij Glory

29 januari 2022 - 16:20 - Sport

©

Kickbokser Badr Hari heeft zijn contract bij Glory verlengd en keert op 19 maart terug in de ring. In de Trixxo Arena in Hasselt krijgt hij de kans op een revanche tegen de 29-jarige Arkadiusz Wrzosek.

De De 37-jarige Marokkaanse Amsterdammer is een hele intelligente vechter die met zijn explosiviteit altijd gevaarlijk is. In zijn legendarische carrière won hij in totaal 106 kickbokspartijen, waarvan 92 op knock-out, schrijft het AD. Zijn nederlaag tegen Arkadiusz Wrzosek kwam daarom ook als een verrassing. Met een goed geplaatste hoge trap zorgde de Pool voor een knock-out. Ook het gevecht daarvoor, tegen Benjamin Adegbuyi, eindigde met een knock-out voor Badr Hari.

Lees ook: Badr Hari enthousiast over samenwerkingsverband Glory Rivals

Nog eerder verloor Badr Hari ook gevechten tegen Rico Verhoeven en werd zijn overwinning tegen Hesdy Gerges, na een positieve dopingtest, omgezet naar een no contest. Hari heeft nog steeds trek in een titelgevecht met regerend wereldkampioen Rico Verhoeven, maar om hem uit te kunnen dagen moet hij eerst winnen tegen andere zwaargewichten.

Lees ook: Kickboksen: Hari en Ben Saddik vechten in maart in Hasselt

Hari krijgt nu met een meerjarige contractverlenging bij Glory, de kans om zich opnieuw te bewijzen. Op 19 maart staat hij opnieuw tegenover Wrzosek in de ring, tijdens Glory 80 in de Trixxo Arena in het Belgische Hasselt. Glory wijkt naar België uit vanwege dopinggeschil en Hari wordt daar publiekstrekker, ondanks zijn magere resultaten in de afgelopen jaren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team