Zoeken

Marokkaans vegetarisch restaurant in wereldtop

28 september 2023 - 16:00 - Marokko

©

Een Marokkaans vegetarisch restaurant heeft zich weten te positioneren in de top 5 van beste vegetarische restaurants ter wereld, volgens een recente rangschikking van TripAdvisor. Een erkenning die de culinaire wereld opschudt.

"Veggie Pause" in Fez wordt genoemd in de prestigieuze top 5 van TripAdvisor’s beste vegetarische eetgelegenheden. De lijst zet ook eetgelegenheden uit Peru, Spanje, India en Italië in de schijnwerpers. Gasten van "Veggie Pause" kunnen genieten van heerlijkheden zoals groentepizza, fruitcake en verse vruchtensappen.

Lees ook: Hayat en Samir openen Marokkaans restaurant in Wuustwezel

De lijst vervolgt met het Vegan Beat restaurant in Athene, Griekenland, op de zesde plek, gevolgd door eetgelegenheden in Guatemala, Denemarken, Kroatië en tot slot een Vietnamees restaurant in Ho Chi Minh Stad. TripAdvisor heeft naast deze rangschikking ook andere top 10 lijsten onthuld, waaronder die voor fine dining, romantische uitjes en familierestaurants.

Lees ook: Eén van de beste restaurants in Spanje is Marokkaans

Sarah Firshein, hoofd redactie bij TripAdvisor, benadrukt het belang van deze erkenningen. "Restaurants zijn een fantastische manier voor reizigers om zich te verdiepen in de geschiedenis en cultuur van een bestemming."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team