Zoeken

Marokkaanse stad bij meest betoverende bestemmingen ter wereld

17 oktober 2023 - 12:00 - Marokko

©

Volgens een nieuwe ranking van een gespecialiseerde reiswebsite staat een Marokkaanse stad in de top 6 van beste bestemmingen die de wereld betoveren dankzij sociale media.

Chefchaouen maakt de lijst compleet van de zes beste bestemmingen die de wereld hebben betoverd via sociale media, samengesteld door de gespecialiseerde reiswebsite Tripzilla. De "blauwe stad" gelegen in de regio Tanger-Tetouan in het noorden van Marokko, dankt haar bekendheid aan haar charme en pittoreske karakter. De stad is betoverend dankzij haar traditionele architectuur en talrijke natuurlijke landschappen. "Deze kleine stad biedt een mix van ambachten, een ontspannen sfeer, lokale keuken en een pittoreske schoonheid waar fotografen dol op zijn. De culturele rijkdom en visuele charme van Chefchaouen maken het een perfecte bestemming voor reizigers op zoek naar een heerlijke en schilderachtige ervaring," merkt de website op.

Lees ook: Marokkaanse stad bij beste gratis toeristische bestemmingen in Afrika

Santorini (Griekenland) is de bestemming die de wereld het meest heeft gefascineerd. Genesteld in de Egeïsche Zee, trekt het eiland miljoenen toeristen met zijn ansichtkaart-panorama’s. Het wordt gevolgd door Tokio. De hoofdstad van Japan is een mix van eeuwenoude tradities en futuristische vibes. De met neon verlichte straten van Shibuya en Harajuku en de tempels van Asakusa dragen bij aan de charme. Petra (Jordanië), een wonder van de antieke wereld, neemt de derde plaats in. Daarna komen Bali in Indonesië en de Taj Mahal in India.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team