Zoeken

Onderzoek naar dood Marokkaan in Marbella

20 juli 2022 - 15:40 - Marokkanen in het buitenland

©

De Spaanse Nationale Politie heeft een onderzoek ingesteld naar de omstandigheden van de dood van een Marokkaan in het Spaanse Marbella (Malaga) op zondag. Hij zou een dodelijke val hebben gemaakt na in een flat te hebben ingebroken.

Het 35-jarige slachtoffer had zich aan een kabel vastgeklampt toen hij probeerde te ontsnappen uit een flat waar hij had ingebroken, in de wijk Severo Ochoa in Marbella. Hij viel echter naar beneden en overleed ter plaatste, aldus een politiebron aan El Confidencial.

Lees ook: Strenge straffen voor naar Marokko gevluchte verdachten

De nationale en lokale politie werden gewaarschuwd en ontdekten het levenloze lichaam van de man op de benedenverdieping van het gebouw. Het hele gebied werd afgezet voor onderzoek. De eigenaar van de leegstaande flat vertelde de agenten dat hij lawaai had gehoord en ging kijken wat er aan de hand was. Hij zag de Marokkaan in de keuken en sloot hem op.

Lees ook: Malaga: nieuwe info’s over ontvoering Marokkaanse Nederlander

Na enige aarzeling opende de eigenaar de deur, waarop de inbreker op het dak klom. Van daaruit probeerde hij te ontsnappen via een touw dat aan het gebouw was vastgebonden. Op het dak werden messen, een bebloede aansteker, sporen van bloed en een doorgesneden antennekabel gevonden. Het lichaam van de dertiger werd naar het Instituut voor Forensische Geneeskunde (IML) in Málaga gebracht voor een autopsie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team