Zoeken

Vermiste vrouw en zoon in Agadir teruggevonden

20 maart 2022 - 10:20 - Marokko

©

Een moeder en haar negenjarig zoontje, die sinds 10 maart vermist waren, zijn donderdag teruggevonden door de gerechtelijke politie van Meknes. De moeder en haar zoon hadden het ouderlijk huis onder verdachte omstandigheden verlaten.

Na hun verdwijning heeft de nationale veiligheidsdienst van Meknes een opsporingsbericht uitgevaardigd. De echtgenoot had bij de politie gemeld dat zijn vrouw en hun negenjarig zoontje het huis hadden verlaten en mogelijk waren ontvoerd. Op sociale media circuleerden geruchten over een ontvoering voor losgeld.

Lees ook: Dochter (13) Marokkaanse vrouw al maanden vermist in Frankrijk

De politie stelde onmiddellijk een onderzoek in, dat leidde tot de vondst van de twee in de wijk Belfaa nabij Agadir, aldus een verklaring van de Nationale Veiligheidsdienst (DGSN). In tegenstelling tot wat de sociale media beweren, zijn ze niet ontvoerd of aangevallen.

Lees ook: Vermiste toeristen dood aangetroffen in Dakhla

De vrouw en haar zoon worden ondervraagd door het onderzoeksteam van de gerechtelijke politie van Meknes om de omstandigheden vast te stellen die de vrouw ertoe hebben gebracht het huis te verlaten en om de ware redenen te achterhalen van haar verblijf in Belfaa bij Agadir.

Bladna.nl