Zoeken

Koppel biedt meer dan vraagprijs voor ’Huis gemaakt’-woning van Younes en Eline

31 augustus 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Het pand dat Eline en Younes renoveerden in ’Huis Gemaakt’, is van de markt. Er was zelfs zoveel interesse voor het huis in het Belgische Koersel dat het boven de vraagprijs is verkocht. Younes en Eline wilden het huis heel graag zelf kopen, maar het was te duur voor hen.

Het huis dat de 28-jarige Younes en de 25-jarige Eline onder handen namen in het VTM-programma ’Huis gemaakt’, is verkocht voor een bedrag dat nog hoger ligt dan de vraagprijs van 395.000 euro. Die prijs was voor Younes en Eline te hoog. Zelfs een crowdfunding die maar liefst 30.000 euro opleverde, was niet voldoende om hun droom waar te maken, schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook: Huis Younes en Eline van ’Huis Gemaakt’ staat te koop (video)

Zondag vond er een succesvolle kijkdag plaats voor fans en het werd meteen duidelijk dat er veel belangstelling voor het speciale huis. De tuin loopt over in een natuurgebied, zonder dat het huis afgezonderd is. Daarnaast is het pand instapklaar en beschikt het over onder meer een alarmsys­teem, domotica, een elektri­sche laadpaal, een regenwater­put en zonnepane­len.

Lees ook: Kijkers helpen ’Huis gemaakt’-verliezers Younes en Eline met crowdfunding

Meerdere mensen deden een bod, maar Bart Sluyts en Michelle Koopmans uit Tessenderlo werden de gelukkige eigenaars. De uiteindelijke verkoopprijs is niet bekendgemaakt."De afwerking is beter dan verwacht. We zijn niet teleurgesteld. Uiteindelijk zijn we alle twee handig genoeg om zelf nog de puntjes op de i te zetten", zeggen de nieuwe eigenaars in VTM Nieuws. Younes en Eline zijn ondertussen nog steeds op zoek naar een eigen plek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team