Zoeken

Isa Hoes even vast in Marrakech

10 augustus 2022 - 15:40 - Cultuur

©

De Nederlandse actrice en schrijfster Isa Hoes zag haar vakantie onverwacht uitlopen. Via haar Instagram Stories getuigt ze over haar vlucht van Marrakech naar Amsterdam die op de dag van haar vertrek gecanceld werd.

Aanvankelijk zou de 55-jarige actrice op maandag terug naar Nederland vliegen, maar haar vlucht van 20.45 uur werd op het laatste moment geannuleerd, schrijft RTL Nieuws. Dat Hoes dit niet leuk vond blijkt uit haar berichten op Instagram. "Really. Op de dag zelf?! We waren al gepakt en klaar om in de taxi te stappen," schreef ze.

Lees ook: Uitbaters restaurant in Kasterlee acht maanden vast in Marokko

De actrice is ook verontwaardigd over het gebrek aan reactiviteit bij Transavia. "Gebeld met jullie en helaas weinig meedenkend in een zo snel mogelijke vlucht terug. Donderdag een optie? Nou nee… want wat dan met al die dagen dat we eigenlijk moeten werken in Nederland?", schrijft Isa onder een screenshot van de mail die ze van de luchtvaartmaatschappij kreeg.

Lees ook: Motorrijders Maarten en Jessica zitten vast in Marokko en bloggen over hun avontuur

Isa drong aan en dacht zelf ook mee over alternatieve vluchten om zo snel mogelijk naar huis te kunnen vertrekken en vond uiteindelijk een vlucht via de luchthaven van Casablanca. Verder laat ze weten begrip te hebben voor de situatie. "We begrijpen dat het het een zware tijd is maar juist dan zou het zo ontzettend fijn zijn om samen die zorgen/ lasten te delen?", sluit ze haar post af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team