Zoeken

Kind ’getraumatiseerd’ na mislukte reis naar Marrakech

20 augustus 2022 - 11:40 - Marokko

©

Toen een Britse man en zijn gezin met een TUI vlucht in Marrakech aankwamen, wisten ze niet waar ze moesten slapen. De luchtvaartmaatschappij had hun boeking voor een hotel in de okerkleurige stad niet bevestigd en het gezin zat vast in het koninkrijk. Een traumatische situatie voor één van de kinderen.

Een traumatische en zenuwslopende reis. Dit is de ervaring van Manjit Hear en zijn twee kinderen, de 7-jarige Jo en de 13-jarige Gyan. Toen zij in het Be Live Hotel aankwamen, waar zij zouden verblijven, stelden ze vast dat TUI hun boeking niet had bevestigd. Ze probeerden contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. Tevergeefs. "We kwamen uitgeput en hongerig bij het hotel aan. We kregen te horen dat TUI onze boeking niet had bevestigd, dus hebben we snel gebeld, maar het mocht niet baten. We zaten daar uren, het duurde erg lang," vertelde Manjit aan Deadline News.

Lees ook: TUI beschuldigd van "verpesten" vakantie Marrakech

De twee kinderen van de Brit moesten op de vloer in de lobby van het hotel slapen. Samen met een ander gezin dat zich in dezelfde situatie bevond, slaagde Manjit er om 3 uur ’s nachts in een plaats te vinden in een hotel in de buurt. De overnachting koste 650 pond. Na vele telefoontjes van de familie Hear kregen zij laat in de middag eindelijk van TUI te horen dat ze met de kinderen naar het Be Live Hotel konden terugkeren.

Het was een traumatische ervaring voor de familie Hear, die 3200 pond voor de reis had betaald. "Mijn jongste heeft ADHD en het is gewoon onaanvaardbaar dat hij in deze situatie wordt achtergelaten. Hij was mijn grootste zorg. Hij was zo overstuur, die arme jongen. Hij was getraumatiseerd. De kleinste verandering maakte hem nerveus, dus deze onzekerheid was erg moeilijk voor hem. Hij bleef vragen waar we die nacht zouden slapen. Hij ijsbeerde op en neer door de gang. Zoveel stress verwacht je niet op een vakantie," klaagt Manjit.

Lees ook: Passagier die wraak nam op Vueling na missen bruiloft in Marokko veroordeeld

"Ik weet zeker dat als we onze eigen plek niet hadden gevonden, we de hele nacht op de gang hadden geslapen. Het was een nachtmerrie. We hebben de hele eerste nacht gezocht naar accommodatie. Toen verloren we de tweede dag omdat we nauwelijks sliepen vanwege de vertrektijden," aldus de ontevreden vader.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team