Zoeken

Iers-Marokkaanse vrouw vindt vader terug na 18 jaar (video)

6 september 2022 - 19:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Na 18 jaar heeft een jonge Iers-Marokkaanse vrouw haar vader teruggevonden. Hij heeft de Marokkaanse nationaliteit en zij kende hem niet. Een gelukkig weerzien voor de man en zijn dochter.

De 18-jarige Caitlin McKinney, die opgroeide met haar moeder, kende haar vader Bachir niet. Met een beetje geluk vond ze hem in 2020 terug via Facebook. Ze spraken sindsdien regelmatig aan de telefoon maar hadden elkaar nog niet ontmoet. "Het was een droom om mijn vader ooit te ontmoeten. Elke verjaardag blies ik kaarsjes uit en dat was mijn wens," vertelt Caitlin. "De eerste keer dat we elkaar spraken, was ik zo uitgelaten. Ik dacht dat ik hem nooit zou ontmoeten."

Lees ook: Marokko: man vindt vader terug na 46 jaar (video)

Samen met haar vriend Leonardo McGlinchey (21) reisde de jonge vrouw op 27 augustus naar Dover om haar vader op zijn werkplek (een pub) te verrassen. "Ik heb de nacht ervoor helemaal niet geslapen omdat ik zo gestrest was. Mijn vader zien was gewoon geweldig, hij kon het zelf ook niet geloven. Net voor we elkaar ontmoetten, bleef ik tegen mijn vriend zeggen, ’Dit is mijn vader, dit is mijn vader’."

Na hun ontmoeting besloten ze op familiereis naar Marokko te gaan. Tijdens deze reis zal Caitlin niet alleen familieleden van haar vader ontmoeten, maar ook meer te weten komen over haar Iers-Marokkaanse roots. "Het is leuk om meer te leren over de cultuur van mijn vader, want ik wist er niet veel van," zegt de jonge vrouw.

Lees ook: Britse vindt na 50 jaar dochter terug die naar Marokko was meegenomen

Caitlin is van plan haar broers en zussen te ontmoeten voor de reis. "Ik ben zo benieuwd om mijn halfbroers en -zussen en mijn nieuwe zusje te ontmoeten. Ik had het gevoel dat ik iets miste in mijn leven omdat ik mijn vader nooit gekend had. Nu voelt het eindelijk compleet."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team