Zoeken

Vader hoofdverdachte dubbele kindermoord in Marrakech

30 november 2022 - 22:00 - Marokko

©

De moord op twee Franse kinderen van 9 en 13 jaar in een hotel in Marrakech eerder deze week, is nog niet volledig opgelost. De hoofdverdachte in dit stadium van het onderzoek is de vader van de slachtoffers, een Fransman van Marokkaanse afkomst.

De twee kinderen verbleven met hun vader in een hotel in Marrakech. Het is niet bekend waarom of onder welke omstandigheden zij werden gedood. Ze werden levenloos aangetroffen naast hun 72-jarige vader, die momenteel in coma ligt. Volgens het dagblad Assabah wijst alles erop dat de vader zijn kinderen heeft gedood door hen opzettelijk te injecteren met een giftige stof alvorens zichzelf te injecteren met hetzelfde middel.

Lees ook: Franse kinderen dood aangetroffen in Marrakech, vader verdacht

Volgens dezelfde bron zou een familieruzie de oorzaak zijn van de tragedie. Het echtpaar woonde in Frankrijk en was gelukkig totdat de moeder van de twee slachtoffers besloot zich met haar kinderen permanent in Marokko te vestigen zonder haar man te raadplegen. Uiteindelijk zijn ze gescheiden. De vader besloot toen naar Marrakech te reizen om zijn kinderen weer te zien.

In het hotel werden talrijke elementen gevonden, waaronder een handgeschreven brief en injectiespuiten. Dit suggereert dat alleen de vader verantwoordelijk is voor de tragedie. Ook het feit dat hij tegen de beslissing van zijn ex-vrouw gekant was om met de twee kinderen naar Marokko te verhuizen, spreekt niet in zijn voordeel.

Lees ook: Marokkaanse vermoordt kinderen en pleegt zelfmoord in Italië

Het onderzoek is nog gaande om eventuele onduidelijkheden in de zaak op te helderen en te bepalen welke producten bij de kinderen zijn geïnjecteerd. Ondertussen werd de moeder van de twee slachtoffers ondervraagd. De politie zet haar onderzoek voort.

Worstel jij met zelfmoordgedachten of maak jij je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat anoniem via www.113.nl

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team