Zoeken

Vakantie in Marokko draait uit op nachtmerrie voor Brits gezin

31 mei 2023 - 16:00 - Marokko

©

Een Brits gezin dat zich verheugde op hun eerste buitenlandse reis naar de Marokkaanse stad Marrakech met hun vier kinderen, zegt dat de door TUI georganiseerde reis uitdraaide op een nachtmerrie.

Leanne, Dean en hun vier kinderen hoopten op een idyllische vakantie, maar hun verblijf in een hotel in Marrakech nam al snel een angstaanjagende wending toen het gezin werd geconfronteerd met een ’aanwezigheid’ in de buurt van hun hotelkamer. Volgens de verklaring van Leanne, waarover de Daily Star bericht, probeerde een "zwarte gedaante" hun kamer binnen te dringen.

Lees ook: In Marrakech gestolen telefoon van Zwitserse verandert in banknachtmerrie

De ouders moesten hun kinderen wakker maken door op de muren te slaan, waardoor Leanne verwondingen opliep. Gelukkig vluchtte de indringer. Hoewel er niets werd gestolen, zegt de familie dat een Nintendo Switch-console van hun zoon naar een andere slaapkamer was verplaatst. "We waren allemaal getraumatiseerd. Het verpestte de hele vakantie omdat we niets meer wilden doen, we waren gewoon getraumatiseerd en moe," vertelt Leanne aan de tabloid.

Lees ook: Kind ’getraumatiseerd’ na mislukte reis naar Marrakech

Volgens Leanne weigerde de hotelbeveiliging te geloven wat er was gebeurd. Ze beloofden dat de beveiliging van het hotel zou worden verhoogd, maar ze zegt geen verbetering te hebben waargenomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team