Zoeken

Kevin en Salah scoren hit: Rotterdammers dol op Feyenoord-djellaba (video)

29 februari 2024 - 17:00 - Wereld

©

Kevin, een Rotterdamse Feyenoord-fan, liet in Marokko een unieke djellaba maken in de kleuren van zijn favoriete club. Wat begon als een grap, is nu uitgegroeid tot een onverwachts succes. De vraag naar de Feyenoord-djellaba is enorm, waardoor Kevin en zijn vriend Salah druk bezig zijn met de productie.

Het idee ontstond tijdens Kevins vakantie in Marokko. Hij zag daar veel mensen in traditionele djellaba’s lopen en wilde er zelf ook één. Maar dan wel een met een Feyenoord-tintje. "Ik dacht, ik laat er één maken van Feyenoord, dan kan ik er ook lekker mee naar De Kuip."

Lees ook: Jaap loopt in djellaba door Den haag en schrikt van negatieve reacties (video)

De djellaba, met het logo van Feyenoord, viel in Rotterdam in goede aarde. "Mensen zeiden dat ze deze djellaba ook willen hebben en vroegen hoe ze eraan kunnen komen." De video van Kevins creatie ging viraal op social media, met zelfs een like van Feyenoord-directeur Dennis te Kloese.

Lees ook: Ophef rond video van politieagent in djellaba in Frankrijk

Kevin en Salah zien kansen met hun nicheproduct. Ze hebben een grote bestelling geplaatst bij de kleermaker in Marokko en zijn bezig met de opzet van een webshop. Eind maart hopen ze de verkoop te kunnen starten. "Iedere Rotterdammer in een Feyenoord-djellaba, dan komt een van mijn grootste dromen uit," aldus Kevin. "Echt geweldig!"

https://www.instagram.com/reel/C3c21QAq5EG/

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team