Zoeken

Kamal Kharmach wordt voor de tweede keer papa

14 januari 2022 - 12:20 - Cultuur

©

Kamal Kharmach en zijn vrouw verwachten zeer binnenkort een tweede kindje. Dat kondigde de 30-jarige Belgisch-Marokkaanse comedian zelf aan in het slot van zijn eindejaarsconferentie ’Mag ik even?’.

Kamal Kharmach mag zich stilaan gaan voorbereiden op de komst van een tweede kindje, dit keer een jongetje. Hij maakte op oudejaarsavond bekend dat hij opnieuw vader wordt. In het slot van zijn eindejaarsconferentie had hij het over hoe de overheid de burgers moet beschermen, net zoals ouders voor hun kinderen zorgen. "Weet je wanneer ik als vader gefaald heb? Wanneer mijn dochter niet meer naïef kan zijn. Met de overheid is dat hetzelfde. Alleen als wij ons veilig genoeg voelen bij onze ouders, bij onze overheid, zijn we als samenleving sterk genoeg om een nieuwe generatie op te voeden. En weet je waarom ik dat zo belangrijk vind? Ik word opnieuw papa."

Lees ook: Comedian Kamal Kharmach ooit benaderd door Sharia4Belgium

Kharmach heeft samen met zijn vrouw reeds een dochtertje van bijna twee jaar. "Fantastisch he! Een koningswens. Ik ben blij met een jongen erbij, al had een tweede meisje ook fantastisch geweest. Vóór Loubna had ik eerlijk gezegd liever een jongen, maar nu ik merk hoeveel liefde je krijgt van een meisje vind ik meisjes fantastisch," zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Lees ook: Kamal Kharmach werkt aan tweede seizoen ’Andermans zaken’

De vrouw van Kamal Kharmach bevalt al zeer binnenkort. "Ons zoontje is uitgerekend voor maart, dus die maand heb ik al geblokkeerd in mijn agenda. Mijn vrouw en ik hebben bewust lang gewacht met de bekendmaking van de zwangerschap. De angst voor complicaties is er toch steeds. Maar ook nu nog ziet alles er prima uit, dus we kijken er heel erg naar uit."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team