Zoeken

Kamal Kharmach gaat ’1 jaar gratis’ presenteren

11 augustus 2022 - 19:40 - Cultuur

©

Presentator Thomas Vanderveken heeft er drie seizoenen van ’1 jaar gratis’ opzitten, maar het volgende seizoen van de quiz past niet in zijn agenda. Daarom neemt presentator Kamal Kharmach het stokje over voor het vierde seizoen, dat in 2023 zal worden uitgezonden.

Tijdens het vierde seizoen van de populaire quiz ’1 jaar gratis’ blijft het format ongewijzigd. De 16 deelnemers maken kans op het netto-jaarloon van de meest verdienende kandidaat. Het enige wat verandert is de presentator. De presentatie van het vierde seizoen wordt overgenomen door Kamal Kharmach.

Lees ook: Slagerij Heirbaut moet ondanks hulp van Kamal Kharmach sluiten

"Ik ben blij dat ik het stokje kan doorgeven aan iemand als Kamal Kharmach, een man met gevoel voor humor en bovenal verstand van geld: Kamal gaat de juiste vragen stellen om dat extra jaarloon uit te delen! Hij komt in een fantastische ploeg terecht, met niet enkel 16 heerlijk enthousiaste kandidaten maar ook een geweldig team achter de schermen", zegt Vanderveken aan Het Nieuwsblad.

Lees ook: Zoontje Kamal Kharmach geboren

Kharmach is ontzettend enthousiast over de presentatie van het programma. "En ik maar denken dat je in de politiek moet om gratis geld uit te delen. Met knikkende knieën neem ik deze job over van oerpresentator Thomas. Het is een grote stap, maar ik ben super enthousiast en gedreven om de kijkers een geweldig seizoen 1 jaar gratis te bezorgen. Ik smijt me alvast 200 procent", aldus Kharmach.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team