Zoeken

Jamel Debbouze deelt ontroerende bekentenis over zijn zoon

8 juni 2022 - 09:00 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse comedian Jamel Debbouze blikt terug op de dood van zijn vader en deelt een aantal zeldzame en ontroerende ontboezemingen over de opvoeding van zijn zoon Léon en zijn vrouw, journaliste Mélissa Theuriau.

De vader van Jamel Debbouze, Ahmed Touzani, overleed op 14 maart 2021. Hij werd geveld door een razendsnelle ziekte. "Mag je ziel in vrede rusten, Papa. Dank je voor alles. We zullen je nooit vergeten", schreef de comedian als eerbetoon aan zijn vader. Meer dan een jaar later, is hij nog steeds getekend door het tragische verlies.

Lees ook: Jamel Debbouze verrast Melissa Theuriau voor huwelijksverjaardag

Het verlies van een vader is zeer ingrijpend. "Het verandert alles. Ik ben de mijne net kwijt, ik heb alleen mijn moeder nog. Maar mijn vader is nooit zo aanwezig geweest als vandaag," verklaarde hij in een interview met Le Monde. "Als ik mijn zoon moet opvoeden, denk ik vaak aan hem," voegde hij eraan toe.

Lees ook: Jamel Debbouze brengt familie bijeen voor Eid-ul-Fitr

Jamel Debbouze en Mélissa Theuriau zijn getrouwd op 7 mei 2008 en kregen samen twee kinderen, Léon (13) en Lila (10). Het echtpaar leidt een rustig en vervuld bestaan. "Ik denk dat het goed is dat onze relatie werkt, want anders zouden mijn kinderen altijd bij hun vader willen zijn. Dat zou vreselijk zijn. Ik zou mijn kinderen niet zien," vertrouwde de vrouw van de Frans filmproducent, acteur, comedian en stand-upcomedian, onlangs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team