Zoeken

De mooie verklaring van Jamel Debbouze aan zijn vrouw

12 juli 2022 - 21:00 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse comedian Jamel Debbouze, heeft ter gelegenheid van de uitzending van de laatste editie van het Marrakech lachfestival op de Marokkaanse televisie, een mooi eerbetoon gebracht aan zijn echtgenote Mélissa Theuriau.

Jamel Debbouze laat geen gelegenheid voorbijgaan om zijn liefde te tonen voor zijn vrouw, journaliste Mélissa Theuriau. Ter gelegenheid van de uitzending van de laatste editie van het Marrakech Lachfestival, op 19 juli 2022 op televisiezender M6, gaf hij een interview aan Télé-Loisirs. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om een mooie verklaring tot zijn vrouw te richten.

Lees ook: Jamel Debbouze legt keuze namen kinderen uit

De Frans-Marokkaanse komiek reageerde op een boodschap die Mélissa Theuriau schreef in het bijschrift van een foto die ze op zijn Instagram-account deelde ter gelegenheid van zijn verjaardag, op 18 juni 2022. "Gelukkige verjaardag aan de mooiste persoon die ik ken op deze aarde," schreef ze.

Lees ook: Jamel Debbouze openhartig over Lachfestival Marrakech

"Zei ze dat?" vroeg een verbaasde Jamel Debbouze. De waarheid is dat ik altijd zo diep geraakt ben door haar uitspraken, omdat ze zeer gierig is met complimenten. Ik heb het geluk gehad dat ze me nu al 15 jaar lang prachtig heeft begeleid". Volgens hem passen ze zeer goed bij elkaar. "Zij is een alter ego, iemand die mij perfect begrijpt, die op één lijn zit met mij en ik probeer dat zo goed mogelijk aan haar terug te geven, door heel hard van haar te houden," voegde hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team