Zoeken

Jamel Debbouze deelt zeldzame foto van familie tijdens Ramadan

25 maart 2023 - 20:00 - Cultuur

©

Voor het tweede jaar op rij verzamelt de Marokkaanse humorist Jamel Debbouze zijn familie voor de Ramadan, die op donderdag 23 maart begon in Nederland, Frankrijk en Marokko.

Jamel Debbouze houdt ervan omringd te zijn door zijn familie, vooral als het gaat om een jaarlijks evenement dat zeer belangrijk voor hem is, met name de maand Ramadan. Op de foto die hij op Instagram heeft gepost, is hij te zien met ongeveer twintig mensen, allemaal leden van de Debbouze-clan. Op de foto staan onder andere zijn kinderen Lila en Léon, zijn vrouw Mélissa Theuriau, zijn broers en zussen, zijn moeder Fatima en zijn neven en nichten.

Lees ook: Jamel Debbouze opent restaurant voor zijn moeder

Sinds het overlijden van Ahmed Touzani, de vader van Jamel Debbouze, maakt de Marokkaanse humorist van elke kans gebruik om tijd door te brengen met zijn dierbaren. "Een gezegende Ramadan voor alle moslims. Moge deze maand jullie vreugde, sereniteit en gezondheid brengen met de familie", staat bij de foto die hij op Instagram deelde.

Lees ook: De mooie verklaring van Jamel Debbouze aan zijn vrouw

Sinds het overlijden van zijn vader is Jamel nog closer met zijn moeder. Voor de cabaretier zijn zijn huwelijk met Mélissa Theuriau, zijn dochter en zoon het beste wat hij heeft gedaan in zijn leven. "Mélissa was natuurlijk het keerpunt in mijn leven, omdat ze me heeft laten groeien en vooral, gezien de liefde en waardering die ze voor mij heeft, me vleugels heeft gegeven", aldus Debbouze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team