Zoeken

Jamal Ben Saddik vecht in oktober tegen Adegbuyi (video)

10 september 2021 - 10:40 - Sport

©

Jamal Ben Saddik keert op 23 oktober na drie jaar afwezigheid terug in de ring. De Belgisch-Marokkaanse kickbokser maakt zijn comeback tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi.

De Marokkaanse zwaargewicht, die door de voormalige trainer van Badr Hari, Mike Passenier, wordt gecoacht, vecht in de GelreDome tegen de Roemeen in het voorprogramma van het wereldtitelgevecht van Rico Verhoeven en Alistair Overeem.

Lees ook: Kickbokser Jamal Ben Saddik na 1,5 maand uit de gevangenis

"Ik vind het echt super om in het GelreDome te gaan vechten. En ik weet zeker dat mijn partij een van de beste van de avond zal worden.", verklaarde Ben Saddik aan Nu.nl. "Benjamin draait al heel lang mee in de top van Glory. Het is zeker iemand om rekening mee te houden, een gewaagde tegenstander", vervolgt de kickbokser.

Jamal Ben Saddik vocht in december 2018 voor het laatst. Ook dit gevecht was tegen Adegbuyi. De Marokkaanse kampioen sloeg toen zijn tegenstander knock-out ondanks een gebroken rechterhand. Een rugblessure, zijn vermeende betrokkenheid bij de verkoop van cryptotelefoons en de coronapandemie hielden hem sindsdien ver van de ring.

Lees ook: Verhoeven twijfelt over rugblessure Jamal Ben Saddik

Ben Saddik droomt van de wereldtitel in het zwaargewicht. "Maar daar denk ik op dit moment helemaal niet aan. Ik ben van ver gekomen en focus me nu alleen op 23 oktober."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team