Zoeken

Jamal Ben Saddik vecht op 20 augustus tegen Benjamin Adegbuyi

10 juni 2022 - 17:00 - Sport

©

Kickboksbond Glory maakte donderdag bekend dat Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi op 20 augustus een rematch krijgen bij Glory 81 in Castello in Düsseldorf.

Zwaargewichten Ben Saddik en Adegbuyi zullen in Duitsland voor de tweede keer tegen elkaar vechten. In 2018 won Ben Saddik bij Glory 62 in Rotterdam van Adegbuyi op knock-out in de eerste ronde. "De Glory-zwaargewichtdivisie is de beste divisie ter wereld. We kunnen dan ook niet wachten om Ben Saddik en Adegbuyi terug in de Glory-ring te zien. Beide vechters zullen voor honderd procent de strijd aangaan op 20 augustus. De tijd zal leren wie de beste man is", aldus Glory-voorman Scott Rudmann, geciteerd door het AD.

Lees ook: Aanval met vuurwerk op woning Jamal Ben Saddik

De Marokkaans-Belgische Ben Saddik staat tweede op de ranglijst van de zwaargewichten bij Glory en zou eigenlijk in maart in Hasselt in actie komen, maar zijn duel met Levi Rigters ging niet door vanwege rellen tijdens het gevecht van Badr Hari. Zijn laatste partij was het titelgevecht tegen Rico Verhoeven in oktober vorig jaar. Ben Saddik verloor toen na een spectaculaire strijd.

Lees ook: Ben Saddik deze zomer in de ring voor Glory

Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi verzorgen het hoofdevenement in Düsseldorf. Donovan Wisse verdedigt er ook zijn titel in het middengewicht tegen de Duitser Juri de Sousa en ook lichtgewichten Stoyan Koprivlenski en Guerric Billet nemen het tegen elkaar op. De winnaar neemt het vervolgens op tegen lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team