Zoeken

Alcohol verboden in hotels Fez

2 maart 2023 - 10:00 - Marokko

©

De autoriteiten in Fez hebben hotels van parlementslid Aziz Lebbar en andere etablissementen in de stad verboden om alcohol te serveren. De beslissing komt na beschuldigingen van corruptie.

De relatie tussen parlementslid Aziz Lebbar en de gouverneur van de regio Fez-Meknes is gespannen. Lebbar beschuldigde de gouverneur van corruptie en dreigde zelfs documenten te onthullen over het gebrek aan investeringen in de stad. De beschuldigingen werden door het parlementslid geuit nadat hij niet werd uitgenodigd op een vergadering met de onderminister van Investeringen, Mouhcine Jazouli.

In video’s op sociale media is het parlementslid te zien terwijl hij wordt begeleid uit het hotel waar de vergadering plaatsvond. In een verklaring aan de pers legde hij uit dat hem de toegang was geweigerd uit angst dat hij over de investeringsproblemen in Fez zou spreken. Lebbar zou na het incident zijn flauwgevallen en naar het ziekenhuis zijn gebracht, volgens Assabah.

Als vergelding hebben de autoriteiten van Fez hotels van het parlementslid en andere etablissementen in de stad verboden om alcohol te serveren, meldt Morocco World News. Het besluit kwam als een schok voor toeristen die in de hotels verblijven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team