Zoeken

Het weerzien van Oumi Rayane en wereldkampioen Remco Evenepoel (video)

30 september 2022 - 23:00 - Sport

©

De vlucht van Vuelta-winnaar en wereldkampioen Remco Evenepoel landde dinsdagmiddag in Brussel. Hij werd daar hartelijk onthaald door honderden fans, waaronder ook zijn verloofde Oumi Rayane en zijn ouders.

Remco Evenepoel was onder de indruk van de muziek, de smartphones en het gejoel van de fans op de luchthaven, maar stapte meteen af op zijn verloofde Oumi, die een klassiek paars kostuum aanhad voor de gelegenheid. "Ik heb u gemist," zei hij terwijl hij haar als eerste knuffelde. Daarna volgden zijn ouders. "Ik had wel iets verwacht, maar niet zoals dit. Ik ben inderdaad een beetje een rockster precies. Als het nog gekker wordt… En ik moet zien dat ik niet ten onder ga hé, want dinsdag is het alweer koers", zegt Evenepoel in Het Nieuwsblad.

Lees ook: Oumi Rayane viert wereldtitel van haar grote liefde, Remco Evenepoel

"Maar de eerste job is een trouwkostuum kiezen. Nog stressvoller dan de koers van zondag. Ik ga mijn mama laten kiezen", zei de 22-jarige wereldkampioen uit Schepdaal. Daarna vertrok hij samen met zijn familie en zijn verloofde naar Schepdaal, om het feestje in de aanwezigheid van zijn fans verder te zetten.

Lees ook: Cannabis: buitenlandse bedrijven wachten op toestemming Marokko

Oumi is ook heel blij dat haar verloofde weer bij haar is. "Het eerste waar we over hebben gebabbeld in de auto, is dat het regent, hier. En dat we zo blij waren elkaar terug te zien. Het gemis was zwaar, soms. De gezellige momenten samen, de grapjes onderling, over alles en niks babbelen. Maar ik ben heel trots, en blij voor de supporters van België. Nu kijk ik vooral uit naar een rustig avondje samen in de zetel. En onze trouw, die we enkel in intieme kring willen beleven", zegt de jonge vrouw van Marokkaanse afkomst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team