Zoeken

Oumi en Remco op huwelijksreis naar de Malediven

15 oktober 2022 - 16:00 - Sport

©

In de laatste vier maanden bracht Remco Evenepoel nauwelijks een dag thuis door. Nu geniet hij met zijn kersverse vrouw Oumi van een huwelijksreis op de Malediven.

De wereldkampioen trouwde op 7 oktober, met zijn Belgisch Marokkaanse verloofde Oumi Rayane (22) en stapte met een glimlach in het vliegtuig. "Tijd om echt te genieten en op het strand te liggen," verklaarde hij op het laatste Gala van de Kristallen Fiets, dat hij voor de tweede keer won.

Lees ook: Oumi Rayane en Remco Evenepoel getrouwd

De Malediven zijn een archipel in de Indische Oceaan ten zuiden van Sri Lanka met witte zandstranden omzoomd door palmbomen. Dan zijn er nog 1192 idyllische eilandjes verspreid over 26 atollen. Dit maakt ze tot het "ideale tropische vakantieparadijs voor rustzoekers, zonaanbidders, pasgetrouwden en duikers".

Lees ook: Het weerzien van Oumi Rayane en wereldkampioen Remco Evenepoel (video)

Oumi Rayane is Remco’s jeugdliefde en zijn trouwste fan. De twee vormen sinds 7 oktober 2017 een koppel. Zij heeft zijn ontwikkeling van voetballer bij PSV tot wielrenner meegemaakt. De jonge vrouw heeft Marokkaanse roots en vliegt nog regelmatig naar Marrakech om bij haar familie te zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team