Zoeken

Oumi Rayane en Remco Evenepoel getrouwd

9 oktober 2022 - 23:00 - Sport

©

Oumi Rayane en Remco Evenepoel gaven elkaar vrijdag in het gemeentehuis van Dilbeek het ja-woord voor de wet. Het koppel kwam in stijl aan in een oldtimer, hij in een lichtgroen maatpak en zij in een prachtig wit broekpak. Ze vierden hun huwelijk in intieme kring.

Remco Evenepoel beleeft het jaar van zijn leven, hij behaalde de wereldtitel en de eindzege in de Vuelta en stapt nu in het huwelijksbootje met zijn Oumi, met wie hij al samen is sinds zijn jeugd en verloofd was sinds eind vorig jaar. Om de intimiteit van hun feest te waarborgen hielden ze zowel hun verloving als de details van hun huwelijk geheim. Drie politieagenten in burger hielden voor het gemeentehuis een oogje in het zeil, schrijft Het Laatste Nieuws.

Lees ook: Het weerzien van Oumi Rayane en wereldkampioen Remco Evenepoel (video)

Om 16 uur kwam het koppel in een witte MG-oldtimer aan bij het gemeentehuis van Dilbeek, gevolgd door de familie. Op één van de wagens in de trouwstoet was een Belgische vlag op de motorkap gespannen, op de andere een Marokkaanse. Zoals gebruikelijk bij Marokkaanse huwelijken klonk er in de verte ook heel wat getoeter. "Je zou dat hier soms moeten zien, ganse stoeten", lacht één van de politieagenten.

Lees ook: Oumi Rayane viert wereldtitel van haar grote liefde, Remco Evenepoel

Remco Evenepoel koos een eucalyptusgroen pak voor zijn grote dag en Oumaïma Rayane, besloot om haar handen traditioneel met henna te versieren en opteerde voor een hip wijd uitlopend wit broekpak met een lange sleep. Een kwartiertje na hun aankomst verlieten ze het gemeentehuis weer als man en vrouw.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team