Zoeken

Hafid Derradji: "Marokko gaat Afrika Cup winnen"

20 januari 2024 - 19:00 - Sport

©

De Algerijnse sportcommentator van beIN Sports, Hafid Derradji, voorspelt dat Marokko de Afrika Cup 2024 gaat winnen, die momenteel in Ivoorkust plaatsvindt.

Derradji verklaarde in de laatste aflevering van zijn wekelijkse show "Met de ogen van Hafid Derradji", dat het Marokkaans elftal de belangrijkste kanshebber op de titel is van de Afrika Cup. Hij benadrukte dat zowel Marokkanen als niet-Marokkanen het team als favoriet beschouwen, mede vanwege hun historische prestatie op het Wereldkampioenschap in Qatar 2022.

Lees ook: Wedstrijd Marokko-Congo: wat maakt Walid Regragui bang?

Marokko werd het eerste Arabische en Afrikaanse land dat de halve finale van een Wereldbeker bereikte, na het verslaan van grote voetbalnaties zoals Spanje en Portugal. De presentator noemde de kwaliteit van de Marokkaanse spelers en de technische stabiliteit binnen het team als onderbouwing voor zijn voorspelling.

Lees ook: Marokko schittert en verslaat Tanzania met 3-0

Na een overtuigende overwinning op Tanzania (3-0), spelen de Atlas Leeuwen hun tweede wedstrijd van de Afrika Cup tegen de Democratische Republiek Congo op zondag om 15.00 uur in het stadion van San Pedro, gevolgd door een wedstrijd tegen Zambia op woensdag 24 januari om 21 uur. Marokko bevindt zich in groep F.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team