Zoeken

Hafid Derradji: "Ik heb geen probleem met Marokko"

2 april 2024 - 15:00 - Sport

©

De Algerijnse commentator Hafid Derradji, bekend van de Qatarese zender beIN Sports, ontkent geruchten dat hij persona non grata is in Marokko.

In een bericht op sociale media zegt Derradji dat hij graag naar Marokko wil afreizen om de Afrika Cup te verslaan die volgend jaar in het koninkrijk plaatsvindt. "Als beIN Sports me opdraagt om de Afrika Cup in Marokko te verslaan, zal ik dat zonder aarzelen doen," aldus Derradji.

Lees ook: "Marokko-bashing": Hafid Derradji onder vuur

De Algerijnse journalist ontkent dat hij vijandige gevoelens koestert jegens Maro"Marokko-bashing": Hafid Derradji onder vuurkko of de Marokkaanse bevolking. Hij benadrukt dat hij al 30 jaar bevriend is met veel Marokkanen. "Ik heb geen problemen met Marokko of de Marokkanen."

Lees ook: Hafid Derradji beschuldigt FIFA-baas van corruptie door Marokko

De uitspraken van Derradji komen in een context van gespannen diplomatieke betrekkingen tussen Algerije en Marokko. In het verleden kreeg hij kritiek van Marokkanen vanwege zijn vermeende partijdigheid tijdens verslaggeving van voetbalwedstrijden tussen de twee nationale teams. Derradji werd ook beschuldigd van het beledigen van Marokkaanse vrouwen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team