Zoeken

Gims verhuurt villa in Marrakech voor reality show

7 januari 2022 - 21:00 - Cultuur

©

De woning van de Franse rapper Gims in Marrakech werd gehuurd voor de opnames van de realityshow "10 Couples Parfaits" (10 perfecte koppels), uitgezonden op de Franse commerciële televisiezender TFX. De kandidaten vonden het leuk om een aantal weken door te brengen in de ongelooflijke residentie, waarnaar de media verwijzen als zijnde een droomvilla.

Een uniek verblijf in Marrakech! Gims maakte dit mogelijk door ermee in te stemmen de deuren van zijn villa open te stellen voor de kandidaten van de realityshow "10 Couples Parfaits" voor de opnamen van het vijfde seizoen van de reeks. Vanaf de eerste afleveringen, die op het streaming platform Salto werden uitgezonden, zagen kijkers meteen dat Sarah Lopez, Anthony Matéo en alle andere deelnemers, begrepen dat het om het huis van Gims en zijn vrouw Demdem ging.

Lees ook: Broer Maitre Gims verhuist ook naar Marrakesh

"Ik dacht dat ik een naam zag bij de ingang van de villa... Het is ongelooflijk! Het huis is echt groot en er zijn ontelbaar veel badkamers. Dit alles enkel voor ons, ik ben zo blij! Gims was hier! We kunnen zeggen dat we bij Gims thuis hebben geslapen," zegt één van de kandidaten.

De villa van Gims is te huur voor de prijs van 1057 euro per nacht. Het pand biedt plaats aan maximaal tien personen en beslaat een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, waarvan 1200 vierkante meter bewoonbaar is.

Lees ook: Imam reageert op "Gelukkig Nieuwjaar-uitspraak" rapper Gims

Het huis heeft een binnen- en buitenzwembad, een fitnessruimte, een sauna en jacuzzi, een zomerlounge, en zelfs een hamam. "TV in alle kamers, fitnessruimte, tafeltennis, tafelvoetbal, bioscoopzaal...", staat te lezen op de verhuurwebsite, volgens de welke "Villa Demdem luxe bekleedt zonder enige terughoudendheid".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team