Zoeken

Booba spot met nieuw nummer van Gims en Morad (video)

18 oktober 2023 - 23:21 - Cultuur

©

De Franse rapper Booba blijft zijn haatcampagne tegen de Congolese zanger Gims voortzetten. Ditmaal spot hij met de nieuwste song van Gims en de Spaans Marokkaanse rapper Morad.

Booba heeft de release van "Seya" gevolgd, een samenwerking tussen Gims en rapper Morad, die op 6 oktober 2023 werd onthuld. Het nummer presteerde teleurstellend in de Spotify Top Singles van de week, waar het op de 177e plaats belandde. Dit bracht Booba in een vrolijke stemming. Op X lacht hij zijn Parijse rivaal openlijk uit. "Gims, een knallende entree op de 177e plaats! Bravo.", schreef Booba.

Lees ook: Wat kost de Lamborghini Urus van de Marokkaanse rapper Morad?

Hoewel "Seya" in de Spotify-hitlijst van de week niet goed scoorde, doet het nummer het goed op YouTube. De videoclip heeft in slechts 10 dagen 2,7 miljoen views behaald en staat op de tweede plaats in de muziektrends op het platform. Het nummer is ook meer dan 2,5 miljoen keer beluisterd op de streaming-app.

Lees ook: Jul werkt samen met Marokkaanse rapper Morad

In september was Gims de meest beluisterde Franstalige rapper in Frankrijk op Spotify, met 9,1 miljoen luisteraars per maand. Hij heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Booba.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team