Zoeken

Getuigenis familie vermoorde slager in Marrakech (video)

7 december 2020 - 15:40 - Gemeenschap

©

De familie en vrienden van de 32-jarige slager die vermoord werd in de regio van Marrakech, leggen een getuigenis af. Een criminele bende bestaande uit zes mensen heeft het slachtoffer ontvoerd, verkracht en gemarteld.

"Ik vond Mohcine naakt en in kritieke toestand in een hut op een terrein waar openbare werken waren. Ik ben daarna de autoriteiten op de hoogte gaan brengen en die zijn er naar toe gegaan. Daarna heb ik hem over laten brengen naar het ziekenhuis in Marrakech," vertelt Hamza, één van zijn jeugdvrienden aan Le360.

"Mijn zoon was slachtoffer van martelingen en barbarij", getuigt zijn vader, die ervan overtuigd is dat dit soort misdaden niet bestaat in hun dorp.

De wens van de moeder en de vrouw van Mohcine is dat er gerechtigheid komt. Ze eisen dat de vermeende moordenaars van de jonge slager, die in de regio ook bekend staan als drugshandelaars, zwaar gestraft worden.

De feiten dateren van maandag 23 november en vonden plaats in de gemeente Aghmat. Het slachtoffer was boodschappen gaan doen toen een criminele bende hem ontvoerde, verkrachtte en martelde. Hij werd in kritieke toestand teruggevonden in een barak en met spoed naar het ziekenhuis in Marrakech overgebracht. De volgende dag bezweek de jonge vader van een klein meisje van amper 20 dagen aan zijn verwondingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team