Zoeken

Gad Elmaleh openlijk over moeilijke liefdesleven

11 maart 2024 - 17:00 - Cultuur

©

In een interview praat Gad Elmaleh openhartig over de impact van liefdesverdriet op zijn leven. De Marokkaanse humorist en acteur, die zich onlangs nog inzette voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en de oorlog tussen Israël en Hamas betreurt, benadrukt dat een breuk soms noodzakelijk kan zijn.

"We associëren een breuk of vertrek vaak met negatieve gevoelens," legt Gad Elmaleh uit. "Maar soms is een breuk juist nodig. Het helpt je, het maakt je sterker." De pijn die een breuk met zich meebrengt, is volgens hem onvermijdelijk, maar draagt uiteindelijk bij aan persoonlijke groei.

Lees ook: Gad Elmaleh bekritiseerd voor steun aan Leeuwinnen van de Atlas

Gad Elmaleh benadrukt het belang van introspectie en zelfvertrouwen, zowel in het privéleven als in de carrière. "Ik denk dat ik niet veel had bereikt als ik altijd naar mijn naasten had geluisterd," aldus de humorist. "Ze willen me natuurlijk het beste, maar soms moet je je eigen weg volgen en je ego opzijzetten."

Lees ook: Marokkaanse komiek Gad Elmaleh spreekt tijdens de mis van Paus Franciscus

De komiek heeft in zijn leven met verschillende bekende vrouwen samengeleefd. Na relaties met Marie Fugain en Anne Brochet, met wie hij zijn zoon Noé kreeg, had hij een kortstondige relatie met de Franse journaliste Marie Drucker. In 2013 kreeg hij een zoon, Raphaël, met Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline van Monaco. Na een aantal jaren als single, is Gad Elmaleh nu weer in een relatie, maar hij houdt de identiteit van zijn partner liever privé.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team