Zoeken

Gad Elmaleh bespreekt zijn leven als verstokte vrijgezel

10 september 2022 - 22:00 - Cultuur

©

De in Marokko geboren comedian Gad Elmaleh, licht een tipje op van de sluier over zijn hobbelige, emotionele en familiale levensloop. Hij neemt zijn status van "single" daarbij op de korrel.

Gad Elmaleh had in 2000 een kortstondige relatie met actrice Marie Fugain. Daarna ontmoette hij actrice Anne Brochet, met wie hij zijn eerste zoon Noé kreeg. Maar het koppel ging twee jaar na de geboorte van de baby uit elkaar.

Lees ook: Gad Elmaleh praat over zijn alcoholverslaving

Opnieuw vrijgezel kreeg de comedian een korte romance met de danseres Aurélie Dupont, tot hij vervolgens in 2008 verliefd werd op actrice Nora Arnezeder. Maar ook deze relatie doofde uit en werd opgevolgd door een andere. Deze keer met de journaliste Marie Drucker. Hun liefde doofde in minder dan een jaar uit.

In 2011 ontmoette hij Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline van Monaco. Ze werd de moeder van zijn tweede zoon Raphaël, geboren in 2013. Het kind werd gedoopt volgens de Monegaskische tradities. "Het is een bewijs van liefde. Je kan niet van je partner verwachten dat die respect heeft voor je tradities, zonder dat je zijn of haar tradities aanvaardt. Het is mogelijk om de twee samen te brengen," zei hij toen.

Lees ook: Gad Elmaleh "trots" op normalisering Marokko-Israël

Het koppel ging twee jaar na de geboorte van Raphaël uit elkaar, maar Gad en Charlotte onderhouden ondanks hun breuk een goede relatie met elkaar.

Bladna.nl