Zoeken

Gad Elmaleh openhartig over relatie met dochter prinses van Monaco

9 november 2022 - 18:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse komiek Gad Elmaleh had enkele jaren terug een relatie met Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline van Monaco. Hij gaf in een televisieprogramma enkele details vrij over deze relatie.

Meer dan zeven jaar na het einde van hun relatie, draagt Gad Elmaleh Charlotte Casiraghi nog steeds in zijn hart. De twee hebben samen een zoon, Raphael.

Lees ook: Gad Elmaleh vertelt hoe een monnik hem hielp

Tijdens de promotie van zijn nieuwe film "Reste encore un peu" (Blijf nog even) op de Franse televisie, sprak de Marokkaanse humorist zijn bewondering uit voor de moeder van zijn zoon. Tijdens het programma werd een foto van hen, op het Bal de la Rose in 2013, getoond. De komiek reageerde emotioneel. "Je hebt een mooie blik als je naar haar kijkt," verklaarde een andere gast. "Omdat ik het heel mooi vind, deze foto," antwoordde Gad Elmaleh zonder omwegen. Hij voegde eraan toe dat zijn ex-partner "heel knap" is.

Lees ook: Gad Elmaleh bespreekt zijn leven als verstokte vrijgezel

Tijdens de show onthulde Gad Elmaleh een leuke anekdote over de eerste keer dat zijn moeder, Régine, prins Albert ontmoette in Monaco. "Mijn moeder, ze heeft ongelooflijke dingen gedaan. De eerste keer dat ze prins Albert ontmoette, dacht ze in haar hoofd dat ze een buiging moest maken. Behalve dat ze een buiging deed uit Marrakech, het was een beetje zoals capoeira," lachte de komiek.

Bladna.nl