Zoeken

In Frankrijk doodgereden Aymen dinsdag begraven

19 december 2022 - 23:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Aymen, de 14-jarige jongen die woensdagavond na de wedstrijd Marokko-Frankrijk in de Barcelona-straat in Montpellier door een auto werd overreden, zal dinsdagmiddag worden begraven.

Op de avond van de overwinning van Les Bleus op de Atlas Leeuwen in de halve finale van het WK-2022 in Qatar, werd Aymen aangereden door een auto.

Lees ook: Marokkaanse tiener doodgereden tijdens WK-feest in Frankrijk

De jonge tiener zal om 15 uur in het Grammont uitvaartcentrum worden begraven na het Salat al-janazah begrafenisgebed in de Grote Moskee van La Paillade, aldus Actu. Het stoffelijk overschot van de tiener is overgedragen aan de familie na de autopsie, die uitgevoerd werd in het forensisch instituut van Montpellier. Volgens de eerste bevindingen was de dood van Aymen "het gevolg van massale interne bloedingen".

Lees ook: Familie Marokkaanse tiener gedood na Marokko-Frankrijk getuigt

Volgens de prefectuur van het departement Hérault is de bestuurder van het voertuig die de tiener doodreed, een man "uit de zigeunergemeenschap". Hij wordt nog steeds actief gezocht door de veiligheidsdiensten, die een onderzoek hebben ingesteld naar "geweldpleging met een wapen, in dit geval de auto".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team