Zoeken

Wegpiraat die Aymen doodde naar buitenland gevlucht

24 december 2022 - 13:00 - Marokkanen in het buitenland

©

De moordenaar van Aymen, de Marokkaanse tiener die op 14 december in het Franse Montpellier na de wedstrijd Marokko-Frankrijk werd doodgereden, zou naar het buitenland gevlucht zijn.

Er is meer nieuws over het politieonderzoek naar de bestuurder van de auto die de 14-jarige Aymen in Montpellier heeft aangereden en gedood. Volgens politiebronnen vluchtte de persoon na het incident in een Citroën C4. Hij vluchtte via de trambaan nadat hij door een ander voertuig bij een rood licht werd tegengehouden in de minuten na de dood van de tiener.

Lees ook: "Gerechtigheid voor Aymen"

Meer dan een week na de tragedie zijn er nog geen verdachten gearresteerd. "De dader is nog niet met zekerheid geïdentificeerd, maar er zijn sterke vermoedens en er wordt gezocht naar een persoon", aldus de politie. "Er kan niet worden uitgesloten dat deze persoon naar het buitenland is gevlucht. Het onderzoek wordt in ieder geval voortgezet onder de dubbele verwijzing van de departementale veiligheid en de gerechtelijke politie."

Lees ook: Dood Aymen: broer Saïd "kapot van binnen"

Aymen is afgelopen dinsdag om 15.00 uur begraven in het Grammont uitvaartcentrum. De familie ontving het stoffelijk overschot van de tiener nadat de autopsie was uitgevoerd in het forensisch instituut van Montpellier. Ze zijn kapot door het verlies van hun zoon en eisen gerechtigheid.

Bladna.nl