Zoeken

Fiorentina stelt ultimatum voor Sofyan Amrabat... dat vandaag afloopt

28 augustus 2023 - 14:00 - Sport

©

De relatie tussen Sofyan Amrabat en Fiorentina is sterk verslechterd in de afgelopen dagen. De Italiaanse club heeft de Marokkaanse middenvelder tot deze maandag 28 augustus de tijd gegeven om een besluit te nemen over zijn toekomst. Verschillende clubs, waaronder Atletico Madrid, zijn geïnteresseerd.

Fiorentina riep Sofyan Amrabat niet op voor de wedstrijd tegen Rapid die afgelopen donderdag in Wenen werd gespeeld in het kader van de Conference League. Volgens de Italiaanse journalist van Sky Sport, Di Marzio, wil de Italiaanse club zo snel mogelijk afscheid nemen van de Marokkaanse international en heeft zelfs zijn transferprijs in de afgelopen weken verlaagd van 30 miljoen naar 20-25 miljoen euro.

Lees ook: Fiorentina zet Sofyan Amrabat aan de kant

Met nog slechts enkele dagen te gaan tot het einde van de zomertransferperiode, heeft de Atlas Leeuw de keuze tussen Atlético Madrid en Manchester United. Sofyan Amrabat heeft een voorkeur voor de Spaanse club, na zijn mislukte transfer naar Barcelona. De hoge eisen van Fiorentina, die 30 miljoen euro voor de speler vroeg, deden de onderhandelingen stuklopen. Maar met de verlaagde vraagprijs is Atletico-coach Diego Simeone vastbesloten om de Marokkaanse international vóór het einde van de transferperiode te contracteren.

Lees ook: Manchester United niet meer geïnteresseerd in Sofyan Amrabat

Manchester United heeft de Marokkaanse international ook niet opgegeven. De Premier League club is bereid om bijna 30 miljoen euro neer te leggen voor Sofyan Amrabat. De komende dagen zullen meer duidelijkheid bieden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team